Büyükada Otelleri - En Büyük Konaklama ve Gezi Rahberi

9 Ocak 2014 Perşembe

TARİH VE DOĞANIN İÇ İÇE OLDUĞU BOZCAADA’DA TATİL BAMBAŞKA

Bozcaada Otelleri
Doğası ve tarihi ile tatilcileri kendine çeken Bozcaada farklı kültürleri günümüze kadar ağırlamış ve onlardan izleri kendine saklamış. Üzüm bağları, denizi ve eşsiz güzellikteki koyları ile unutulmaz bir tatil sunuyor. Bu eşsiz güzellikteki manzaralarında fotoğraflar çekerek anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Ülkemizin sınırlarını aşan ünüyle şarabıyla birlikte gün batımını izleyebilir sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Bozcaada kalesi siz gemiyle yaklaştığınızda sizi karşılayacak ve onu ziyaret etmeniz için sizleri bekleyecek. Bozcaada denilince akla ilk gelen doğal Akvaryum plajına veya Ayazma Plajına giderek adanın doğal güzelliklerini görebilirsiniz.

YOGA
Esra Zeynep’in her yıl 15 Haziran – 15 Kasım tarihlerinde düzenlediği yoga kampları Bozcaada’da zeytin ve badem ağaçlarıyla çevrili bir arazide sizlere huzur sağlıyor. Çadırlarda 12 kişiyle sınırlı olduğu için daha önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir.


BİSİKLET
Bisiklet kiralayarak Bozcaada’yı gezebilir ve gezdiğiniz yerlerin fotoğraflarını çekebilirsiniz. Dilerseniz motor kiralayabilirsiniz.

SU SPORLARI
Bozcaada’nın serin sularında sörf, jet ski, kano gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Hem farklı bir heyecan tadabileceksiniz hem de farklı bir anınız olacaktır.

DALIŞ
Bozcaada’nın doğal harikaları yalnız yer üstünde değil bir de deniz altındaki doğal güzellikleri görmelisiniz. Bunun için dalış merkezi sizlere yardımcı olacaktır.

ADA OTLARIYLA KAHVALTI
Kahvaltınızı dilerseniz kaldığınız Bozcaada otellerinde, dilerseniz civarda bulunan cafe ve restoranlarda yapabilirsiniz. Ada otlarından yapılmış omletler, börekler ve taptaze toplanmış domateslerle birlikte el yapımı reçeller size farklı lezzetler sunacak.

ADADA AKŞAM YEMEĞİ
Taptaze balıklardan oluşan akşam yemeğinin yanında şarap eşlik ediyor ve yanında eşsiz manzara fotoğraf karelerinizi süsleyebilecek bu harika manzara ile akşam yemeği çok farklı bir anı olacak.

ADANIN EĞLENCESİ
Adada güzel bir akşam geçirmek için dilerseniz sahilin sessizliğini dinleyebilirsiniz dilerseniz civarda bulunan cafe ve barların eğlencelerine katılabilirsiniz.

BOZCAADADAN SİZE VE SEVDİKLERİNİZE HATIRALAR
Adadan dönerken birkaç hatıra bırakmak istiyorsanız bunların en başında bir şişe şarap gelebilir. Ayrıca Bozcaada’nın meşhur üzümlerinden alabilirsiniz. Bunlarla birlikte çok farklı bir lezzette sizleri bekliyor adanın meşhur domates reçeli size ve sevdiklerinize farklı bir tat olabilir.
Adanın sokaklarında hediyelik eşya dükkanları bulunmakta buralardan bez bebeklerden satın alabilirsiniz. Adanın sokaklarında seramik sanatçılarının, ressamların, fotoğrafçılarının eserlerini bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder