Büyükada Otelleri - En Büyük Konaklama ve Gezi Rahberi

3 Ocak 2014 Cuma

İstanbul'un Yanında Ağva

Ağva Otelleri
İstanbul’un yanında bütün doğal güzelliklerinin iç içe olduğu tatilcileri her geçen gün daha çok kendine çeken tatil yeri.
4 mevsim kendine çekebilecek kadar güzel olan beldede doğayla iç içe olabilirsiniz. Dilerseniz günü birlik kalabilirsiniz dilerseniz değişik mimarileri ile dikkat çeken Ağva otel ve pansiyonlarında kalabilirsiniz.

AKTİVİTELER
Balık Tutma: İki nehrin arasında bulunan Ağva’da dilerseniz nehirde dilerseniz denizde balık tutabilirsiniz. Eğer balık tutmak sizin için bir hobiyse bu etkinlikler sizin için uygun olabilir.
Yüzme: Yaz sıcaklarından bunalıp Ağva’ya gelmiş olabilirsiniz. Karadeniz’in soğuk sularında gönlünüzce yüzebilir. Güzel vakit geçirebilirsiniz.
Yürüyüş: Yeşil ve mavinin buluştuğu Ağva’da yürüyüşler yapabilirsiniz. Bunlar için doğal parkurlar sizi bekliyor.
Bisiklet: Muhteşem doğa eşliğinde bisiklet sürebilirsiniz. Ağva’yı bisikletle keşfedebilirsiniz. Nehir kıyısını bisikletle geçebilirsiniz.
Nehir Aktiviteleri: Değişik bir aktiviteye katılmak istiyor olabilirsiniz. Bunun için nehir aktiviteleri sizin için uygun olabilir. Kano veya deniz bisikleti ile nehirde açılabilirsiniz.
Dinlenme: Eğer Ağva’ya doğanın keyfini çıkarıp sadece dinlenmek için gelmeye karar vermiş iseniz hamağınıza veya minderinize yatabilirsiniz. Sadece siz ve eşsiz masmavi gökyüzü…

DOĞANIN İÇİNDE KAHVALTI
Ağva’da güzel bir güne başlamadan önce iyi bir kahvaltı yapmak isteyebilirsiniz bunun için Ağva’nın vazgeçilmez köy kahvaltısını tercih etmelisiniz.
  • Wibeport Lodge Ağva
  • Gizli Bahçe Restoran
  • Şengül’ün Çiftliği
TAZE BALIKLARLA AĞVA’DA YEMEK
Eğlenceli bir günün ardından güzel bir yemek yiyebilirsiniz. Bunun için dilerseniz taze balıklardan tercih edebilirsiniz eğer balık sevmiyorsanız gözleme, mantı, köy pidesi ve yayık ayranı sizi bekliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder