Büyükada Otelleri - En Büyük Konaklama ve Gezi Rahberi

7 Ocak 2014 Salı

EGE’DE DOĞA VE TARİHLE BULUŞMUŞ TATİL YERİ

Gökçeada Otelleri
Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi Gökçeada’da tarihle iç içe bir tatil yapabilir, Gökçeada otellerinde kalabilirsiniz. Eski adıyla İmroz günümüze kadar birçok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. Doğal güzelliklerin tarihle bütünlemiş olduğu adada fotoğraflar çekerek tatilinizden anılar bırakabilirsiniz.
Huzur dolu doğanın içinden gelen Marmaros Şelalesi görenleri büyülüyor. Yemyeşil bir vadinin ortasında bulunan şelaleni kenarından dilerseniz piknik dilerseniz trekking yapabilirsiniz. Adanın bir başka doğal güzelliği ise Gökçeada tuz gölüdür. Gölden çıkan çamur romatizma, sedef ve kireçlenme gibi hastalıklara şifa oluyor.
Gökçeada’nın plaj ve koyları da kesinlikle görülmesi gereken yerlerden…

FARKLI BİR HEYECAN SÖRF
Gökçeada’da birçok sörf eğitim merkezi bulunmakta bu heyecanı tatmak için siz de bu eğitim merkezlerine katılabilir ve sörf yapmayı öğrenebilirsiniz.

DENİZ ALTINDAKİ GÜZELLİKLER İÇİN DALIŞ
Yer üstündeki güzellikleri gördükten sonra bir de denizin altındaki güzellikleri de görebilirsiniz bunun için dalış merkezlerine giderek siz de dalış yapabilirsiniz.

AĞAÇLAR ALTINDA KAHVALTI
Kahvaltıda el yapımı reçeller ve doğal kahvaltı sizleri bekliyor. Dilerseniz tost, patates gibi yiyecekleri de tercih edebilirsiniz.

UNUTULMAZ AKŞAM YEMEĞİ
Gökeçeada restoranlarının eşsiz manzara eşliğinde ev yapımı mantı ve börek yiyebilirsiniz. Dilerseniz taptaze balıklardan da tercih edebilirsiniz.

GÖKÇEADA’NIN EĞLENCESİ
Dilerseniz sahilde dalgaların seslerini dinleyerek dinlenebilirsiniz. Dilerseniz bir bara giderek düzenlenen eğlencelere katılabilirsiniz.

GÖKÇEADA’DAN HATIRA
Organik meyve ve sebzeler Gökçeada’nın vazgeçilmezleri. Kendinize ve sevdiklerinize bu meyve ve sebzelerden alarak evinizde de Gökçeada’ya özgü şeylerden yiyebilirsiniz.
Ayrıca sabun zeytinyağı da satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder