Büyükada Otelleri - En Büyük Konaklama ve Gezi Rahberi

8 Ocak 2014 Çarşamba

PRENS ADALARININ EN SESSİZİ BURGAZADA

Burgazada Otelleri
Heybeliada ve Kınalıada arasında kalan Burgazada’nın tek tepesi olan Bayrak Tepe’den manzarayı izleyebilirsiniz. Fayton ve bisiklet turları yapabilirsiniz, fotoğraflar çekinebilir anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Küçük hediyeler alabilir sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Aya Yani Kilisesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

BİR ADA KLASİĞİ BİSİKLET TURLARI
Büyükada’ya bisiklet sürmeye daha elverişli yollara sahip Burgazada’da bisiklet sürmek daha eğlenceli… Eşsiz doğa eşliğinde turlar atabilirsiniz. Vapurdan indiğinizde sahil şeridinde bisiklet kiralama dükkânları sizleri bekliyor.

NOSTALJİK TUR FAYTON
Adayı nostaljik olarak turlamak istiyor olabilirsiniz bunun için faytonlar sizin için ideal. Faytoncu size ada hakkında bilgi verirken arkanızı yaslanın ve doğayı seyredin.

TAPTAZE DENİZ ÜRÜNLERİYLE YEMEK
Adada yenilebilecek en meşhur yemek taptaze deniz ürünleridir. Civarda bulunan Burgazada otel, cafe ve restoranlar size güzel bir yemek sunacak.

BURGAZADA’DAN HEDİYELER
Kendinize ve sevdiklerinize adadan hatıralar satın almak isteyebilirsiniz. Dükkânlarda bulunan küçük hediyelik eşyalar hem size hem sevdiklerinize anı olacaktır. Sokaklardaki otantik dükkânlardan çok özel hediyeler alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder