Büyükada Otelleri - En Büyük Konaklama ve Gezi Rahberi

7 Ocak 2014 Salı

HUZURLU VE SAKİN BİR TATİL İÇİN İĞNEADA

İğneada Otelleri
İğneada’nın eşsiz doğal güzelliklerinde gezip fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Çok az yapılaşmanın olduğu bu tatil cennetinde kahvede oturup çay içebilir bir yandan da doğanın eşsiz manzarasını izleyebilirsiniz. Mağaraları gezebilir İğneada’nın meşhur rüzgar güllerinin manzarasında şarabınızla birlikte günbatımını izleyebilirsiniz.
Doğanın size sunduğu eşsiz güzellikleri görmek için İğneada vazgeçilmez bir tatil yeridir. Güler yüzlü çalışanları ile İğneada Otelleri sizi bekliyor.

DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ
İğneada’nın bol oksijenli Langoz Ormanında doğa yürüyüşü yaparak temiz hava alabilirsiniz. Ayrıca doğanın güzelliklerinin fotoğraflarını çekerek kendinize anı bırakabilirsiniz. Dilerseniz sahil kenarında yürüyebilir dalga seslerini dinleyebilirsiniz.

KAMP
Bu doğa harikasının içinde uyuyup uyanmak istiyorsanız kamp tam sizin için. Doğanın en güzel haline uyanmak için bir çadır kurarak tatilinizi geçirebilirsiniz.

BİSİKLET TURLARI
Dilerseniz adanın güzelliklerini bisiklet kiralayarak gezebilirsiniz. Temiz hava manzara eşliğinde bisiklet sürmek ayrı bir tatil anısı olacaktır.

KAHVALTI
İğneada’nın huzur dolu sabahında köy kahvaltısı ile birlikte güne başlayabilirsiniz.

YEMEK
İğneada’da taptaze balıkların pişirildiği restoranlara giderek güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder