Büyükada Otelleri - En Büyük Konaklama ve Gezi Rahberi

24 Mayıs 2013 Cuma

Ada'dan dönmeden yapılması gerekenler!

BüyükAdadan Dönmeden

Yeşil ve mavi'nin muhteşem uyumu, insanı iyi eden cinsten birleşimi, şirinliği, huzur veren halleri...

Bölgedeki görmeniz gereken bazı yerler

Büyükada'da görülecek yerler

Istanbul'un kavuran sıcaklarından adanın rüzğarını hissetmeye ne dersiniz?

Alışveriş

Büyükada Haydi Alışverişe



Büyükada da alışveriş durakları...

Deniz ve güneşin keyfini çıkarın

Büyükada Plaj, Deniz Ve Güneş 


Kendinizi Büyükada plajlarında yaz esintisine bırakın...

Konaklama

Büyükada Konaklama

Apartman dairesinde yaşayıp şehrin karmaşıklığından bunalanların kurtarıcısı,
güneşli günlerin vazgeçilmezi, Büyükada evleri...

Büyükada Hakkında Bilmeniz Gerekenler


6 Mayıs 2013 Pazartesi

Ağva Otelleri

Günay Otel

gunay-hotel-825eed36c8-600x403
Ağva otellerinden Günay Otel, yaz aylarında açık havuzu ve deniz manzaralı güverte barında canlı müzik keyfi sunuyor. Kışın şömineli kafesi, şarap sunumları ve çiftlere özel saunası ile hizmet veriyor. Açık büfe kahvaltı ile güne başlayan konuklar; hamak bahçesinde dinlenerek, sark kösesinde okey, tavla, satranç gibi oyunlar oynayarak vakit geçirebilirler.



Tree Tops Park

17b5143f2c
Yeşilçay ve Göksu derelerinin arasında şık ve modern odalarıyla hizmet veren Tree Tops Park Otel’de sessiz ve huzurlu bir tatil geçireceksiniz. Şömine ve jakuzi hizmetleri, tüm odalarda bulunan wireless, uydu tv, doğa manzaralı balkon, veranda ayrıca lobi, bar ve restoran, yüzme havuzu ve otopark ile hizmetinizde. Yöresel yemekler ve soğuk içecekler de konuklara ikram edilenler arasında.



Kurfal Otel

kurfal-otel-1

Kurfallı Köyü’ne 2 km uzaklıkta yer alan 32 odalı işletmede standart odalardan, sayvanlı yatak ve hidromasajlı küvet ile donatılmış balayı odalarına kadar farklı tipte odalar konukların hizmetinde. 100 kişilik toplantı salonu ile özellikle İstanbullu iş adamlarının seminer ve lansmanlarına ev sahipliği yapabiliyor. Mini golf, masa tenisi ve su sporu da konukların yapabileceği aktivitelerden.



Alesta Butik Otel

alesta-butik-otel-1

23 odalı Alesta Butik Otel’de nehir ve orman manzaralı odalar, alakart menü veya açık büfe yemekler sunulan restoran, canlı müzik etkinlikleri, bar bulunmaktadır. Nehre sıfır konumda olan tek otel özelliğine sahip Alesta’da geçirdiğiniz süre boyunca nehirde yüzebilir, otel havuzunu kullanabilir, güneşlenme terasında vakit geçirebilir, deniz bisikletleri ile nehirde tur atabilirsiniz.



Sweet Home Otel

4-600x402

Sweet Home Otel birbirinden farklı konseptte 8 odalı şirin bir işletme. Ağva’nın merkezinde, denize ve nehre 200 metre uzaklıkta olan otelde jakuzili odalar, restoran, köy kahvaltısı ve unutulmayacak manzaralar bulunuyor. Doğa ile iç içe bir tatil için oldukça ideal olan otelde aktivite imkanları da bulunmakta. Manzaralı odalarınızın sakinliğini yaşamak için yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.




Detaylı Bilgi İçin Tıklayın: http://www.agvaotel.com.tr/oteller/