Büyükada Otelleri - En Büyük Konaklama ve Gezi Rahberi

3 Temmuz 2015 Cuma

Klima Bayii

Mitsubishi Klima Yetkili Satış ve Servis Merkezi




 Yaşam alanlarında konfor ve rahatlık yaratan Mitsubishi Klima fiyatları

Fikir almak amacıyla en çok satan klima modellerini incelerken, kullanıcılarının tercihlerini ve sizler için tavsiye ettikleri marka ve modelleri de görebilirsiniz. Yorumlarınızı paylaşabilir, almak istediğiniz ürünler hakkında sorular sorabilir ve diğer kullanıcılarla iletişime geçebilirsiniz. Kararınızı verdikten sonra ise kendinize en yakın Mitsubishi Klima satış ve servis merkezinin iletişim ve ulaşım bilgilerini alabilirsiniz.En ekonomik modeller A enerji sınıfı klimalar hakkında detaylı bilgiler bulabileceğiniz gibi en ucuz klima fiyatları garantisini veren iklimlendirme cihazlarını da inceleyebilirsiniz.

Japon iklimlendirme devi Mitsubishi Klima İklimsa güvencesinde Türk tüketicisi ile buluşturan bayimiz, yetkili satış ve servis merkezi olarak yıllardır iklimlendirme ihtiyaçlarınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılamaktadır.

Mitsubishi Klima VRF Sistemleri - Tasarımda 1 Numara

Variable Refrigerant Flow(VRF) kelimelerinin baş harflerinden oluşmuştur.VRF klima değişken debili soğutucu akış olarak çevrilebilir.Bir dış ünite ile gaz akış dağıtıcıları yardımıyla birden çok iç ünitenin kontrol edilmesini ve bağımsız yönetilmesini sağlayan,mekanlara göre soğutucu akışkan uyumlu klima sistemleridir.
               

              



Mitsubishi Klima Yetkili Servis İklimsa Kavacık
Satış, Montaj, Bakım ve Onarım Hizmetleri
Mitsubishiklima servis İklimsa Kavacık, İstanbul’un tüm bölgelerine satış, montaj, bakım ve onarım hizmetleri sunmaktadır. Teknik donanımı yüksek ve yılların deneyimine sahip teknisyen ekibimiz, geniş araç filomuz ve güler yüzlü hizmetimiz ile her zaman yanınızdayız.444 2 338 numaralı çağrı merkezimizden satış ve servis hizmetlerimizle ilgili bilgileri alabilirsiniz.







Adres:Kavacık Mah. Özgür Cad. No:6/A Kavacık – Beykoz/İstanbul
Çağrı merkezi : 444 2 338

                 







                     


                





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder