Büyükada Otelleri - En Büyük Konaklama ve Gezi Rahberi

3 Temmuz 2015 Cuma

Klima Bayii

Mitsubishi Klima Yetkili Satış ve Servis Merkezi




 Yaşam alanlarında konfor ve rahatlık yaratan Mitsubishi Klima fiyatları

Fikir almak amacıyla en çok satan klima modellerini incelerken, kullanıcılarının tercihlerini ve sizler için tavsiye ettikleri marka ve modelleri de görebilirsiniz. Yorumlarınızı paylaşabilir, almak istediğiniz ürünler hakkında sorular sorabilir ve diğer kullanıcılarla iletişime geçebilirsiniz. Kararınızı verdikten sonra ise kendinize en yakın Mitsubishi Klima satış ve servis merkezinin iletişim ve ulaşım bilgilerini alabilirsiniz.En ekonomik modeller A enerji sınıfı klimalar hakkında detaylı bilgiler bulabileceğiniz gibi en ucuz klima fiyatları garantisini veren iklimlendirme cihazlarını da inceleyebilirsiniz.

Japon iklimlendirme devi Mitsubishi Klima İklimsa güvencesinde Türk tüketicisi ile buluşturan bayimiz, yetkili satış ve servis merkezi olarak yıllardır iklimlendirme ihtiyaçlarınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılamaktadır.

Mitsubishi Klima VRF Sistemleri - Tasarımda 1 Numara

Variable Refrigerant Flow(VRF) kelimelerinin baş harflerinden oluşmuştur.VRF klima değişken debili soğutucu akış olarak çevrilebilir.Bir dış ünite ile gaz akış dağıtıcıları yardımıyla birden çok iç ünitenin kontrol edilmesini ve bağımsız yönetilmesini sağlayan,mekanlara göre soğutucu akışkan uyumlu klima sistemleridir.
               

              



Mitsubishi Klima Yetkili Servis İklimsa Kavacık
Satış, Montaj, Bakım ve Onarım Hizmetleri
Mitsubishiklima servis İklimsa Kavacık, İstanbul’un tüm bölgelerine satış, montaj, bakım ve onarım hizmetleri sunmaktadır. Teknik donanımı yüksek ve yılların deneyimine sahip teknisyen ekibimiz, geniş araç filomuz ve güler yüzlü hizmetimiz ile her zaman yanınızdayız.444 2 338 numaralı çağrı merkezimizden satış ve servis hizmetlerimizle ilgili bilgileri alabilirsiniz.







Adres:Kavacık Mah. Özgür Cad. No:6/A Kavacık – Beykoz/İstanbul
Çağrı merkezi : 444 2 338

                 







                     


                





DİA Yönetim Sistemleri

Yönetim Sisteminize Profesyonel Bir Dokunuş: DİA
Firmanızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, size özel çözümler için size özel ürünlerimizle tanışın.Her sektörün ihtiyacını analiz ederek geliştirilen, satıştan satın almaya, muhasebeden finansa, e-ticaretten personel yönetimine kadar tüm çözümler için DİA yazılım kalitesinden yararlanın.



 
Muhasebe Yönetimi


DİA ürünleri ile muhasebe yönetimlerinizi sorunsuz ve masrafsız şekilde tek sistem üzerinden kendiniz yönetebilirsiniz. Muhasebe planlarınızı hazırlayarak gelir – gider tablolarınızı takip edebilmeniz, defter dökümlerinizi saklayabilmeniz, şubelerinizi yönetebilmeniz için geliştirilen DİA muhasebe yazılımı sayesinde dışarıdan destek almaya son verebilirsiniz.

   
Neden Muhasebe Yönetim Sistemi?

DİA sayesinde muhasebe programı ile kendi muhasebenizi sorunsuzca yönetecek, verilerinizi güvenle saklayacaksınız. Firmalara mali tablo çıkarmayı, bilanço ve gelirlerini kontrol altında tutmayı, satışlarını ve fişlerini depolamayı, kar ve zarar ölçümü yapmayı sağlayan ve diğer muhasebe işlemlerini yönetmeyi sağlamak için geliştirilen programı;
  •     Bilançolarınızı kontrol etmek,
  •     Kar – zarar tabloları ile geleceğinizi şimdiden düzene sokmak,
  •     Verilerinizi güvenle korumak,
  •     Şubelerinizi ve çalışanlarınızı online olarak yönetmek,
  •     Personel bilgilerini tek bir sistemde toplamak,
  •     Yıllık değerlendirme ve analizlerinizi yapmak için DİA kullanmalısınız!

E-Ticaret Yönetimi

DİA E-Ticaret, işletmelerin Internet üzerinden satış (B2C) yapabilmelerine olanak sağlayan, bayileri ile bir portal üzerinden iletişim kurmalarını sağlayan (B2B), DİA Standart ve DİA Enterprise Sistem ile tam entegre olarak çalışan DİA çözümüdür.

Genel Özellikleri – Avantajları

  • Web siteniz üzerinden satış olanağı yakalarsınız.
  • Tüm bankaların Sanal POS Entegrasyonu ile hızlı satış yaparsınız.
  • Farklı ürünleri farklı web mağazalarından satabilirsiniz.
  • Bayi Portali ile bayilere özel sistemden yararlanabilirsiniz. Kullanıcılarınızı yetkilendirebilir, özel rapor tasarımlarınızı seçebilirsiniz.



Stok ve Depo Yönetimi

DİA programlarından yararlanarak stok yönetimlerinizi sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz. Stoklarınızı ve depolarınızı tam anlamıyla kontrol altına alan DİA yönetim sistemi, isterseniz depo bazında isterseniz depo grupları bazında listeleme yapmanıza olanak tanıyor. Tek bir listede belirli malzemelerin miktarlarını görebilir ve böylece etkin bir stok yönetimi sağlarsınız.




İstanbul